Gecontroleerde
reiniging voor zowel
de food/feed sector
als de non-food sector

borstels-csa
certified
GECERTIFICEERDE
REINIGING
reiniging
STATE-OF-THE-ART
REINIGINGSSTATION
restaurant
IN-HOUSE
RESTAURANT

Cleaning & Services Amsterdam is een reinigingsstation dat beschikt over een vergaand geautomatiseerde tank cleaning installatie verdeeld over vier banen. Daarnaast is er een wasstraat aanwezig voor het reinigen van de buitenkant van trucks en bestelwagens. De trucks die bij Cleaning & Services Amsterdam worden gereinigd vervoeren doorgaans voedingsmiddelen. Beheersen van reinigingsprocessen en borgen van kwaliteit is van het allergrootste belang bij het transport van deze voedingsmiddelen. Daarom vindt de reiniging plaats volgens de meest strenge kwaliteitsstandaarden. Om een optimale productveiligheid to kunnen garanderen, worden de tanks na reiniging verzegeld en ontvangt de klant een reinigingscertificaat. Cleaning & Services Amsterdam biedt verschillende reinigingsmogelijkheden, waaronder desinfecteren, stoomreiniging en koosjere reiniging. Twee van de wasstraten zijn uitgerust met geautomatiseerde reinigingsinstallaties die volgens een geborgd programma reinigen. Het systeem ziet toe op een correcte afloop van het programma en drukt deze data of op een reinigingscertificaat. Cleaning & Services Amsterdam beschikt over een Shell station voor vrachtwagens, moderns douche en tolletgelegenheden en In het gehele pand Is er gratis WIFI.

shell-station

DE MOGELIJKHEDEN BIJ CLEANING & SERVICES AMSTERDAM

stappen-07

Beheersen van reinigingsprocessen en borgen van kwaliteit is van het allergrootste belang bij het transport van voedingsmiddelen.  Onze gespecialiseerde medewerkers zijn vertrouwd met de hoge eisen die in uw  industrie gelden op het gebied van hygiëne en hebben uitstekende kennis van de reinigings processen en borging van de uiteindelijk kwaliteit. 

 

Twee van onze wasstraten worden uitsluitend aangewend voor het reinigen van tankwagens en tankcontainers  voor de ‘food en feed’ industrie. Deze zijn uitgerust met geautomatiseerde reinigingsinstallaties die volgens een geborgd programma reinigen. Het systeem ziet toe op een correcte afloop van het programma en drukt deze data af op het reinigingscertificaat (ECD).  In de database worden data  zoals reinigingstijd, temperatuur, druk, reinigingsmiddel en watergebruik opgeslagen op klantniveau.  Wij werken volgens de hoogste HACCP , SQAS en ATCN normen en zijn ISO 9001 gecertificeerd. Door deze werkwijze garanderen wij de kwaliteit van de reinigingsprocessen.

non food truck wash amsterdam

Binnen de non-food sector worden zeer hoge eisen gesteld aan productveiligheid en chemische zuiverheid. Gecontroleerde reiniging is van het grootste belang om het risico van contaminatie uit te sluiten. Onze non-food wasstraat is uitgerust met een geautomatiseerde reinigingsinstallatie die volgens een geborgd programma reinigt. Het systeem ziet toe op een correcte afloop van het programma en drukt deze data af op het reinigingscertificaat (ECD).  In de database worden data  zoals reinigingstijd, temperatuur, druk, reinigingsmiddel en watergebruik opgeslagen op klantniveau.

 

Maatwerk met aanvullende diensten is mogelijk zoals…..

Onze gespecialiseerde medewerkers zijn vertrouwd met de hoge eisen die in uw  industrie gelden en hebben uitstekende kennis van de reinigings processen en borging van de uiteindelijk kwaliteit.

Wij werken volgens de hoogste HACCP , SQAS en ATCN normen en zijn ISO 9001 gecertificeerd. Door deze werkwijze garanderen wij de kwaliteit van de reinigingsprocessen.

^906C886D0E58B346C3B527F7FE4C7E49FEC81D68C1345634EA^pimgpsh_fullsize_distr

In onze state-of-the-art installatie zorgen wij voor snelle service, scherpe tarieven en vooral een brandschoon voertuig. De combinatie van voorwassen, hogedrukreiniging , jetstream en efficient borstelwassen zorgt er voor dat ook de sterkst vervuilde voertuigen perfect gereinigd worden. Waaronder, vrachtwagens, bussen en voertuigen met onregelmatige opbouw zoals: tankwagens, bulkwagens, cementmixers, vuilniswagens.

Voor ieder voertuig is er een apart geautomatiseerd programma dat (eventueel) wordt aangevuld met handmatige reiniging;

1. Voorwassen
2. Hoog geconcentreerde schuimreiniger
3. Oscillerende Jetstream
4. Hogedrukreiniging (volgt contouren van de wagen)
5. Efficient Borstel wassen
6. Na-behandeling, streeploos droog
7. Kwaliteitscontrole

Bij hardnekkige vervuiling wordt de reiniging herhaald, eventueel de dosering van reinigingsmiddelen bijgesteld en/ of wordt er overgegaan tot handmatige reiniging totdat het gewenste resultaat is bereikt. Wij bieden ook maatwerkoplossing voor speciale voertuigen en extra diensten zoals het reinigen, desinfecteren en drogen van de binnenzijde van de laadruimte.

CERTIFICERINGEN